Säätiön ylläpitämä yhteisöllinen palvelutalo, joka tarjoaa turvallista ja kohtuuhintaista asumista meren rannalla.

Lauttasaaren senioritalo on yksityinen, Lauttasaaren vanhustentalosäätiön ylläpitämä ja voittoa tavoittelematon, hyvää asumista ikäihmisille tarjoava palvelutalo, jonka toimintaa ylläpidetään asukasmaksujen turvin.

Palvelupakettiin kuuluu talon oman keittiöhenkilökunnan valmistama maistuva ja ravitseva kotiruoka. Yhteisöllistä asumista ja asukkaiden toimintakykyä tuetaan moniammatillisen palvelutiimin toimesta. Monipuolinen virkistystoiminta, ohjatut liikuntaryhmät ja tapahtumat kuuluvat palvelupakettiin. Vuonna 2018 meillä oli melkein 700 tapahtumaa asukkaiden iloksi. Asumalla senioritalossa voit jättää meidän huoleksi siivouksen ja liinavaatteiden pesun. Näistä palveluista ei tule lisälaskua.

Lisäpalveluita esim. ulkoilua, asiointia ja hygienianhoitoa voi ostaa talon palvelutiimiltä ja hyödyntää omassa verotuksessa kotitalousverovähennystä. Olemme myös Helsingin kaupungin kotihoidon palvelusetelipalvelutuottaja.

Toimintamme tavoitteena on tukea ja edistää palvelujen avulla asukkaiden fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn säilymistä ja itsenäistä kotona asumista.

Arvomme ovat: turvallisesti, kestävästi, inhimillisesti ja yhteisöllisesti.

Arvioimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asukkaiden muuttuvia tarpeita.

Pitkäaikaiseksi asukkaaksi hakeutuminen tapahtuu hakemuksella. Asukkaaksi hakeutuvalta vaaditaan kotipaikkatodistus, että on asunnut Helsingissä kymmenen (10) viimeisintä vuotta ja talon lääkärin todistus sopivuudesta palveluasumiseen.

Tutustumiskäynnin sopiminen info@lauttasaarensenioritalo tai puh. 040 545 2629 tai 09 682 90 70.