Ainutlaatuinen ura
Lauttasaaren senioritalossa

Lauttasaaren Senioritalo yrityksenä

Lauttasaaren vanhustentalosäätiö perustettiin 28.4.1971. Lauttasaaren vanhustentalosäätiön toiminnan tarkoituksena on tarjota ikääntyville helsinkiläisille palveluasumista ylläpitämällä
Lauttasaaren senioritaloa, jonka toiminta alkoi vuonna 1975.

Asukkaita talossa on 109 henkilöä, joista 25 henkilöä puhuu äidinkielenään ruotsia. Asunnot ovat pääsääntöisesti yksiöitä, ja asuntoja talossa on 107. Liikevaihtomme on n 2.36 milj.€/vuodessa.

 

Lauttasaaren senioritalo on säätiön omistama yhteisöllinen yksityinen palvelutalo, joka sijaitsee aivan meren rannalla Lauttasaaren sillan kupeessa. Talo tarjoaa laadukasta ja kohtuuhintaista asumista helsinkiläisille ikäihmisille.

Talomme arvot ovat:

  • Turvallisesti
  • Luotettavasti
  • Inhimillisesti
  • Yhteisöllisesti
  • Oikeudenmukaisesti

Nämä eivät ole vain tyhjiä sanoja, vaan me elämme ja teemme työtä arvojemme mukaisesti.

Meillä Lauttasaaressa olet täysin suomalaisen työnantajan palveluksessa.

Meille on myönnetty Avainlippu- ja yhteiskunnallinen yritysmerkit Suomalaisen työnliitolta. Näitä merkkejä ei voi saada ellei täytä kaikkia vaatimuksia kuten tuottaa palvelut Suomessa ja ohjaa voittoa yhteiskunnalliseen hyvään.

Supertyöpaikka

Tarjoamme Sinulle useita hyviä työsuhde-etuja ihanien työkavereiden ja asukkaiden lisäksi!

Talossamme on erittäin hyvä yhteishenki koko työyhteisön kesken, ja toivomme, että sinä osaltasi loisit sitä myös omalla persoonallasi. Viimeisimmän asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan (2020) asiakastyytyväisyytemme oli 96%. Tämä kertonee jo paljon erityisestä palvelutalostamme, eikö vain?

Turvallinen työpaikka

Koulutettu henkilökuntamme, esimiehet ja moniammatillinen tiimi takaa niin työturvallisuutesi kuin myös asiakasturvallisuutemme. Vuosittain järjestämme turvakävelyt ja palokoulutuksen. Ensiapukurssit kuuluvat vuosikelloomme. Hygieniapassi on ehto, että voi työskennellä keittiötiimissä. Turvallinen lääkehoito on meille sydämen asia. Jokainen hoitaja saa tähän säännöllistä koulutusta ja uusimme lääkeluvat kolmen vuoden välein.

Työhyvinvointi

Jotta jaksat ja voit hyvin työssäsi, talomme tarjoaa sinulle työnohjauksen lisäksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Talo tarjoaa myös kehon huoltoa (jumppatunnit kuntopiirissä talon sisällä) liikunnanohjaajan kanssa työajalla.

Työvälineet

Tarjoamme käyttöösi hyvät työvälineet työtäsi helpottamaan. Näitä ovat muun muassa ajantasaiset tietokoneet ja puhelimet sekä työasut ja kengät.

Ruokailuedut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ruokailla talomme ravintolassa edulliseen työsuhde-etuhintaan. Talossamme on oma keittiö ja ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa itse kaikki talon ateriat.

Työsuhdeasunto

Sinulla on myös mahdollisuus vuokrata talostamme oma asunto edulliseen työsuhde-etuhintaan. Asuntoja on vain muutamia, joten kysy näistä lisää.

Jatkuva kouluttautuminen

Jotta pysyisit ammatissasi ajan tasalla, tarjoamme vakituisessa työsuhteessa olevillemme mahdollisuuden jatkokoulutukseen työn ohella. Tutustu https://www.skhole.fi/ . Skhole tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille joustavan oppimisympäristön lakisääteisistä kursseista aina syvällisempään ammatilliseen kehittymiseen.

Työterveys

Tarjoamme sinulle myös työtä tukevan ja hyvän työterveyshuollon.

Muita etuja

Meillä hyvään työyhteisöön ja hyvän yhteishengen luomiseen kuuluu kolme kertaa vuodessa järjestetyt erilaiset koulutus-, kehitys- ja virkistyspäivät.

 

Kiinnostuitko?

Toivomme, että tarjoamamme työsuhde-edut, merellinen työympäristö mukavien työkavereiden kanssa rohkaisisi sinua hakeutumaan meille töihin.

Lisätietoja Henkilöstö- ja asiakkuuspäällikkö Mari Lipposelta
040 923 0579

Vanhushoiva-ala on ihmisläheinen työ.
Siinä tuntee tekevänsä merkityksellistä ja tärkeää työtä tässä yhteiskunnassa.
Olet tarpeellinen, tärkeä ja sinua tarvitaan.
Pidetään yhdessä meidän ikäihmisistä huolta.
He todella ansaitsevat sen.