Senioritalon elämää somessa

Laurea-ammattikorkeakoulu ja avainkumppani Lauttasaaren senioritalo aloittivat tammikuussa yhdessä projektin, jonka tarkoituksena on lisätä senioritalon somenäkyvyyttä somekampanja kautta. Lisäksi senioritaloon avataan uudet Facebook- ja Instagram-tilit. Somekampanjan avulla pyritään lisäämään tunnettuutta ja tavoittamaan nykyisiä ja tulevia asukkaita, omaisia ja työntekijöitä.

Lauttasaaren senioritalossa asukas saa elää merenrannan äärellä turvallisesti ja talossa tehdään jokaisesta päivästä ainutlaatuinen ja arvokas. Senioritalossa järjestetään yli 400 tapahtumaa vuodessa, joten yhteisöllisyyttä ei puutu. Somemarkkinointia projektitiimi järjestää senioritalon arvoja kunnioittaen, ja se tulee näkymään projektin tuotoksissa sosiaalisen median kanavilla.

Toimeksiannon parissa työskentelee Laurea-ammattikorkeakoulun Hyvinkään kampuksen liiketalouden opiskelijoiden seitsemän henkilön projektitiimi. Opiskelijoista viisi on juuri opintonsa aloittanutta ja kaksi jo hetken opiskellutta. Projektissa toimitaan omilla vastuualueilla projektipäälliköinä, sihteereinä, viestintävastaavina sekä työhyvinvointivastaavana. Tiimillä on hyvin monimuotoista osaamista ja mukana on erilaisia persoonia. Tällä kokoonpanolla saadaan toteutettua varmasti hyvin mielenkiintoinen ja upea projekti, joka toivottavasti antaa hyvät eväät jatkoa varten!

Teksti: Sanna Rosqvist-Mattila